2020-10-18: Päivityksiä IDA-palveluun

Viimeisin päivitys IDA-palveluun sisältää useita parannuksia:

  • IDA tarkistaa jäädytettyä dataa poistettaessa/valmistelualueelle palautettaessa kuuluuko data tutkimusaineistoon ja varoittaa tarvittaessa
  • Uutena toiminnallisuutena IDA mahdollistaa kaiken valmistelualueen sisältämän datan jäädyttämisen (juurikansion jäädytys) ja vastaavasti kaiken jäädytetyn alueen datan poistamisen/palautuksen valmistelualueelle (juurikansion poisto/palautus valmistelualueelle)
  • IDAn kielivalinta on nyt synkronoitu Fairdatan evästeeseen perustuvan kielivalinnan kanssa
  • Useita saavutettavuusparannuksia

Päivitys sisältää muutoksia selainkäyttöliittymään, jotka eivät välttämättä joissakin selaimissa päivity automaattisesti. Suosittelemme tyhjentämään selaimen välimuistin ja evästeet, jotta selainkäyttöliittymän parannukset toimivat oikein.