Tietoa koulutuksista

Tällä sivulla listataan Fairdata-palveluita ja datanhallintaa koskevia tulevia koulutuksia. Integroitu palvelukokonaisuus Fairdata.fi sisältää palvelut kaikkiin tutkimusprosessin vaiheisiin: säilytys, aineistojen haku, kuvailu, julkaisu sekä pitkäaikaissäilytys. Palvelut tukevat järkevää aineistonhallintaa.

Ennakkotietoa vuoden 2022 koulutuksista

Järjestämme webinaareja Fairdata-palveluiden kehityksestä sekä ajankohtaisista datanhallintaan liittyvistä aiheista. Syksyn koulutuksista lisätietoa elokuussa.

Kuvailun käytännöt -työpajat

Olemme järjestämässä yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa kaksi ”Kuvailun käytännöt” -työpajaa, joihin olemme pyytäneet tutkijoita kertomaan heidän oman alansa kuvailun käytänteistä ja haasteista, joita he ovat kohdanneet. Tapahtumat on suunnattu datatukihenkilöstölle ja tällä kertaa ne järjestetään suomeksi. Laitamme kesän jälkeen tarkempaa tietoa ja avaamme ilmoittautumisen.

Jos kiinnostuit niin laita nämä kaksi ajankohtaa jo nyt kalenteriin:

  • to 28.9.2022 10:00-12:00 Luonnontieteet
  • to 6.10.2022 10:00-12:00 Ihmistieteet

Webinar/video series: Manage well and get preserved! (in English) Julkaistut videot tekstitetään myös suomeksi

The whole tutorial video series of Manage well and get preserved

The videos are intended for data support personnel and researchers who are interested in digital preservation. The videos are to be published on Materials -page and youtube (CSC channel).

Videot on tarkoitettu datatukihenkilöstölle ja tutkijoille, jotka ovat kiinnostuneita pitkäaikaissäilytyksestä ja datanhallinnasta. Videot tullaan julkaisemaan Tallenteet ja materiaalit -sivulla sekä youtubessa CSC:n kanavalla.

 

Lisätietoa

Yhteydenotot Fairdata-aiheisiin koulutuksiin liittyen: paivi.rauste (a) csc.fi