Kysymyksiä ja vastauksia Fairdata-palveluista

CSC:llä pidettiin koulutus datanhallinnan palveluista 15.11.2019. Koulutustilaisuus oli tarkoitettu IDA- ja Fairdata-yhteyshenkilöille sekä organisaatioiden datatuen asiantuntijoille. Tapahtumassa oli 21 osallistujaa paikan päällä ja etäosallistujia oli 23. Tilaisuudessa tutustuttiin uudistuneen Fairdata-palvelukokonaisuuden käyttöön Fairdatan demoympäristössä. Lisäksi päivän ohjelmassa oli esitys Fairdata PAS-palvelusta sekä tilannekatsaus Allas- ja ePouta-palveluista sekä palveluista arkaluonteisille palveluille. Koulutustilaisuuden tallenteet löydät Fairdata.fi:n koulutussivuilta. Tapahtuman videotallenteet ovat nähtävissä Youtubessa. Pyrimme järjestämään vastaavia tilaisuuksia myös jatkossa ja tarjoamaan tietoa palveluiden käyttäjämääristä niitä hyödyntäville organisaatioille.

Tapahtuman osallistujilta kerättiin nimettömästi kehitysehdotuksia ja kommentteja. Kiitämme kaikkia palautetta antaneita hyvistä huomioista ja erinomaisista kehitysehdotuksista. Alla esiin nousseita kysymyksiä ja niiden vastauksia. Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä löydät Fairdata-palvelujen FAQ:sta.

Palveluissa jo tehdyistä muutoksista ja parannuksista löydät tietoa Fairdatan muutoslokista.

Kysymyksiä IDAsta

Kysymyksiä Qvain Lightista/Qvaimesta

Kysymyksiä Etsimestä

Yleisiä kysymyksiä Fairdata-palveluista

Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen kysymykseesi, ole hyvä ja ota yhteyttä Fairdata-palvelujen käyttäjätukeen osoitteessa asiakaspalvelu (a) csc.fi